Estrada

KALAČ NAKON VIJESTI DA JE UKRAO TELEFON: Ne udaraju po Milošu i Slobodanu, nego po nekome ko se zove Sejo

Ova nova laž o meni je samo da me ponize i unište mi posao i karijeru. Slijedi sudska tužba – rekao je za Express Sejo Kalač

No image - Haber.ba

Sejo Kalač trenutno se nalazi na turneji u Americi, gdje ga je dočekala vijest koja je objavljena u nekim srbijanskim medijima, a onda prenijeta širom Balkan, kako je u septembru prošle godine na jednoj benziskoj pumpi u Zagrebu ukrao telefon jednom čovjeku, piše “Avaz“.

Sve ga je, kaže, jednostavno šokiralo, iako se na video snimku koji je također objavljen vidi kako muškarac koji stoji ispred Kalača u redu pred kasom i nešto kupuje, spušta telefon i ostavlja ga na pult, a koji je pjevač nakon što je i on obavio kupovinu, uzeo.

-Ja sam pošten i dolazim iz jedne jako poštene familije i nikada ništa nisam ukrao u životu. Jednostavno, roditelji su me tako odgojili i veoma dobro znam šta je haram, a ovi koji imaju dva zuba u glavi i škljocaju sa fotoaparatoma su sramota za ljudski rod. Mnogi se danas nazivaju novinarima, a imaju samo završenu osnovnu školu, pa u nedostatku senzacija pljuju po poštenom narodu i izmišljaju laži. Sigurno neće da udare po nekom ko se zove Miloš ili Slobodan, ali hoće po nekom ko se zove Sejo. Ja sam zgrožen na tu laž. Gade mi se svi oni koji to rade, a posebno u našoj zemlji koja je krvlju naše braće stečena, a tu mislim na kompletan prostor bivše Jugoslavije. Ustani druže Tito i strpaj ih sve u zatvor. Ova nova laž o meni je samo da me ponize i unište mi posao i karijeru. Slijedi sudska tuzba – rekao je za Express Sejo Kalač.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh