Estrada

Sestra Divne Karleše oglasila se prvi put nakon sestrine smrti potresnim videom koji će slomiti NAJTVRĐA SRCA

Divna Karleuša, radio-voditeljica, preminula je početkom marta u 61. godini, poslije duge borbe sa opakom bolešću.

Jelena Karleuša - Kurir.rs

Uz Divnu je, dok se voditeljica borila sa opakom bolešču, sve vrijeme bila njena sestra Danijela, koja se našla i u teškim trenucima uz Jelenu, koja se teško miri sa majčinom smrću, piše “Kurir“.

I sestra Danijela teško može da prihvati da nema njene sestre pa je, pošto je i Jelena objavila video na Instagrmu, i Danijela je prvi put poslije Divnine smrti, svoje pratioce rastužila emotivnom video porukom upućenoj pokojnoj sestri.

U opisu videa Danijela je napisala “moje srce”.

Pored onih koji su je toliko voljeli, ona nikad neće biti zaboravljena“, “čuvajte divna sjećanja na Divnu i budite jaki“…

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Moje ❤️

Objavu dijeli deny137 (@deny137)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh