Estrada

Nakon odlaska menadžera Severinin tim se raspada, evo ko je još prekida saradnju sa njom

Da li je i on smetao Severininom mužu?

Severina Kojić - Expressmag.ba

Kako hrvatski mediji prenose, Severina Kojić ima ozbiljne probleme u svom timu. Prvo je raskinula saradnju sa dugogodišnjim saradnikom i menadžerom Tomicom Petrovićem, a sada se još jedan njen saradnik oglasio i rekao da je napušta.

U pitanju je basista Henri Radanović koji je za “24sata” priznao da više neće sarađivati sa Severinom Kojić. On je, kako piše ovaj portal, u početku izjavio da nema komentar.

– Baš ste uporni. Ne želim da pričam, nemam nikakav komentar – rekao je on, ali su novinari portala bili uporni i otkrio im je šta se zaista dešava.

– Istina je da više neću svirati u njenom pratećem sastavu. Trenutno oboje imamo druge planove o čemu smo u nekoliko navrata razgovarali. Nas dvoje ćemo zauvijek biti prijatelji – između ostalog je rekao basista.

Podsjećamo, hrvatski “Jutarnji list” je pisao da su pevačicin menadžer Tomica Petrović i Severina stavili tačku na svoj odnos nakon svađe tokom koje su, kako su naveli hrvatski mediji, razmijenili teške riječi i optužbe.

Spekuliše se da će cjelokupnu Severininu karijeru voditi neko novi – njen suprug, Igor Kojić ili će naći nekog drugog da se bavi ovim poslovima.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh