Estrada

GLAS JOJ DRHTAO, ZAMALO ZAPLAKALA: Žiri “Zvezda Granda” ostao bez teksta nakon odluke Kristine Malićević

Pjevačica nastupila iako je imala nedavno smrtni slučaj u porodici.

Kristina Malićević - Screenshot

Kada se 16-godišnja Kristina Malićević popela na scenu ‘Zvezda Granda’, žiri ovog muzičkog talent šou-programa je odmah osjetio da nešto nije u redu sa talentovanom djevojkom iz Knjaževca. Naime, nekadašnjoj učesnici šoua ‘Neki novi klinci’ sve vrijeme je drhtao glas, niz čelo su joj se slivale graške znoja, a na momente je djelovalo kao da će izgubiti svijest. Ipak, Kristina je ostala na nogama, te je završila pjesmu, a žiri je njeno izvođenje nagradio sa čak pet glasova.

Saša Popović im je odmah sugerisao da su ovoga puta bili ‘izdašni’ što se tiče glasova, te da Malićevićeva nije bila za direktan prolaz u treći krug na osnovu ovakvog predstavljanja u drugom krugu.

Tako je. Bila je za tri glasa, ali šta je – tu je – bila je iskrena Marija Šerifović.

Ja moram da vam kažem da je ona željela da odustane od večerašnjeg pojavljivanja i takmičenja uopšte. Naime, nema ni 40 dana kako joj je preminula baka za koju je bila veoma vezana – objasnila je Ana Bekuta, koja je njen mentor, piše “Express tabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh