Estrada

POSVAĐALE SE ANA MIHAJLOVSKI I KIJA KOCKAR: “POSLAT ĆU TI MAGNET SA MOJIM LIKOM DA IMAŠ ZA FRIŽIDER IZ KOG TI ISKAČEM!”

Već u prvim minutima “Pinkovih zvezda”, novog talent šou-programa, izbila je manja svađa između srbijanske voditeljice Ane Mihajlovski i jedne od članica žirija – Kije Kockar.

Ana Mihajlovski i Kija Kockar - Pulsonline.rs

Naime, pobjednici “Zadruge” nije se dopalo to što je voditeljica prilikom uvodnih riječi rekla da na nju mnogi reaguju riječima: “Ijaoj, opet ova…”.

Tako možda samo ti reaguješ, ali poslat ću ti magnet sa mojim likom da imaš za frižider, pošto već kažeš da ti iskačem iz frižidera. Ali pošto ja nemam vremena reći ću produkciji da ti oni to pošalju – odgovorila joj je Kija.

Ipak, veći verbalni sukob je spriječila Dušica Jakovljević koja je “pecnula” Kockarevu riječima:

Kiji još samo preostaje da se takmiči u “Pinkovim zvezdama” i da ocjenjuje samu sebe – našalila se Dušica, na šta se nadovezao Slobodan Radanović konstatacijom da će bivšoj supruzi prepustiti i svoju stolicu jer ona “vrijedi za dva člana žirija“.

Ljudi su rekli da ću nestati za godinu dana, ali ja kažem da ću izgorjeti i za mjesec dana koliko obaveza imam – našalila se na vlastiti račun Kija, piše “Pulsonline“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh