Estrada

PONOVO PRIVEDENA: Policija UHAPSILA ZORANOVU kumu!

Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, uhapšena je prošle nedjelje.

Zoran Marjanović - Espreso.rs

Sumnja se da je počinila krivično djelo krađa.

Saslušanje

Po nalogu tužilaštva policija je u četvrtak 21. marta zakucala na vrata Vukomanovićeve, koja živi u Borči, nedaleko od svojih kumova, i odvela je u stanicu gdje je dala izjavu.

Privođenje nema veze sa smrću srbijanske pjevačice Jelene Marjanović (33) na nasipu u Borči, koja već tri godine potresa domaću javnost.

Kuma Zorana Marjanovića tereti se za krađu koja se odigrala par dana ranije. Za njom je bila izdata potjernica, pa su je inspektori Uprave kriminalističke policije potražili rano ujutru na adresi. Kada je otvorila vrata, rekli su joj da pođe sa njima, što je bez prigovora i učinila. Odveli su je u policijsku stanicu Palilula, gdje je dala izjavu. Nakon toga odlučeno je da se za sada pusti na slobodu – kaže izvor ne želeći da otkriva detalje krađe u koju je umiješana Vukomanovićeva dok se ne završi istraga.

Ukoliko se sumnje potvrde, kumi Marjanovića prijeti višegodišnja robija.

Ona se tereti za krivično djelo iz člana 203, za koje Krivični zakon predviđa novčanu kaznu ili zatvor do tri godine. Šta će na kraju biti od Vukomanovićeve, zavisi od ishoda istrage koja je u toku – dodaje sagovornik.

Vera je inače već privođena u policiju prije nešto više od godinu dana. Protiv nje je tada podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila djelo navođenja neistinitog sadržaja i falsifikata. U javnosti je procurilo da je otišla u policiju i službenicima se predstavila kao Zoranova majka Zorica Marjanović i da se umjesto nje potpisala prilikom vađenja nove lične karte!

Sporan potpis

Policija je otkrila da je potpis Zorice Marjanović koji se nalazi na njenoj ličnoj karti falsifikat. Ispostavilo se da je ona poslala kumu Veru u policiju kada je imala zakazan termin za vađenje nove lične karte i da se ona tamo potpisala umjesto nje – ispričao je tada izvor iz policije, piše “Srpski Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh