Estrada

Pjevačica tuguje za Šabanom Šaulićem, povukla se u sebe i ne izlazi iz kuće

Ilda Šaulić najteže se nosi sa gubitkom oca, a izvor blizak pjevačici otkriva da se potpuno povukla u sebe i da ne izlazi iz kuće.

Ilda Šaulić i Šaban Šaulić - Doznajemo.com

Proslavljeni kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći prije mjesec dana, u Njemačkoj, u blizini grada Bilefelda. Njegova porodica na vječni počinak ispratila ga je na beogradskom Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, a bol za pjevačem i dalje ne jenjava, pišu “Novosti“.

Njegova kćerka, Ilda Šaulić najteže se nosi sa gubitkom oca, a izvor blizak pjevačici otkriva da se potpuno povukla u sebe i da ne izlazi iz kuće. Da bi joj pomogao, njen suprug Bojan Vučković angažovao je i lajfkouča, koji svakog vikenda razgovara sa Ildom.

Ona se ne javlja na telefon čak ni prijateljima, a iz kuće izađe samo da bi otišla kod majke ili na grob svog oca, gdje satima sjedi i plače. Uz nju je stalno muž Bojan, koji je morao da zapostavi svoje poslovne obaveze u Americi i sada je uz Ildu u Beogradu. Njegova ideja bila je da se u Ildin oporavak uključi lajfkouč. Njihove usluge u Americi su veoma popularne i cijenjene jer nije riječ o klasičnoj psihoterapiji već razgovorima koji pomažu osobi da ostvari svoj puni potencijal, da se motiviše ako je izgubila nadu u život, da ponovo prodiše i shvati suštinu življenja. Upravo to je sada Ildi prijeko potrebno. Ona je otkazala sve svoje nastupe, a o novim pjesmama ne želi ni da priča iako je planirala da pred ljeto izbaci singl. Ni Sanela ni Gordana nisu ništa bolje, u kuću im dolazi svega nekoliko ljudi, one rijetko izlaze i u dvorište, samo sjede u kući i pričaju o Šabanu“, ispričao je izvor blizak pjevačici.

Šabanov sin Mihajlo se po riječima izvora, najbolje drži. Svadbu koju je planirao sa svojom vjerenicom ove godine je pomjerio.

Mihajlo je tu najpribraniji jer je na njemu da se sada brine o majci i sestrama. Zbog njih nema vremena da se prepusti tuzi, ali odlučio je da svadbu sa Danijelom pomjeri za kraj sljedeće godine, u čemu su ga podržali i ona i njena porodica“, kaže izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh