Estrada

Svi komentarišu šta je Mia Borisavljević obukla za kćerkin 1. rođendan, a ona je imala vrlo oštar odgovor

Iako je rođendan protekao lijepo, pratioci srbijanske pjevačice na Instagramu komentarisali su u velikom broju spornu haljinu.

Mia Borisavljević - Glossy.rs

Pjevačica Mia Borisavljević je proslavila prvi rođendan kćerkice Eme, a atmosfera je bila više nego bajkovita, što se moglo vidjeti na mnogim fotografijama koje je Mia podijelila sa pratiocima, piše “Glossy“.

Međutim, predmet mnogih komentara bio je Miin stajling, odnosno haljina koju je odabrala za ovu priliku. Mnogima je upao u oči pjevačicin modni odabir, a ona nije željela da ostane nijema na brojne komentare. Naime, objavila je sliku sa kćerkicom i mužem Bojanom Grujićem, uz veoma oštar odgovor svima onima koji nisu imali lijepu riječ.

Ova slika je izazvala sve one koji mrze sebe i svijet oko sebe da se jave i kažu šta vide“, bila je jasna Mia.

Međutim, čak i na ovakvu njenu poruku bilo je raznih negativnih odgovora, a svi su se uglavnom svodili na sud da ovakva haljina nije prigodna za rođendan djeteta. Ipak, mnogo je i onih koji Miu podržavaju i koji su joj uputili riječi podrške, poželjeli Emi sretan rođendan i dali komplimente pjevačici za savršen izgled.

U svakom slučaju, jedno je sigurno, a to je da ovoj maloj porodici ne manjka ljubavi i sloge.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh