Estrada

“PROVODE SE, DOK SAM JA SA DJETETOM NA ULICI”: Proklinje Andreanu Čekić i moli da joj vrati muža

Prevarena žena Marina Milošević i dalje ne može da dođe sebi nakon skandala koji su joj priredili njen muž Marko Milošević i Andreana Čekić priznavši da su u vezi. Marina je i dalje van sebe te, kako i sama kaže, najodvratnije joj je to što je srbijanska pjevačica izjavila da saosjeća sa njom, iako joj je preotela muža, te samim tim govori sve o sebi.

Andreana Čekić - Instagram

Šta više da kažem, a da nisam već rekla. Ja ne mogu, niti imam snage više da se borim sa ovim što mi se desilo. Andreana sve laže što kaže, ona nema nimalo obraza. Sa Markom sam bila deset godina u braku i sve je funkcionisalo dobro. Imamo kćerku od devet godina, koja je jako vezana za oca, obožava ga, a je l’ vidite šta joj je on priredio, dijete ne može sebi da dođe od šoka – kaže neutješna Marina.

Inače, Markova i Andreanina veza je iznenadila sve budući da su oni bili saradnici i da ga je baš pjevačicin muž doveo u njen bend. Niko nije sumnjao da se tu nešto sprema, posebno što je Andreana bila bliska sa Marinom, te su se mnogo puta vidjele i čule, a čak su i izlazile zajedno. Ono što je upečatljivo jeste činjenica da se Čekićka zbližila sa Markovom kćerkom, te joj je obećala da će joj za rođendan kupiti psa.

Marinu je veoma povrijedio način na koji je Marko kćerki rekao da ima djevojku.

Naša kćerka nije mala, sve je odmah shvatila i pitala je oca kada je vidjela sliku sa Andreanom: ‘Šta je ovo tata?’, a on je tada svom djetetu priznao da je našao novu djevojku i da su sad zajedno. Je l’ vi shvatate da je on sve vrijeme živio i sa njom i sa mnom, a ja pojma nisam imala, dok je ona sve znala i šutila, da bi ga na kraju otela od mene i djeteta. Sve će se to njoj vratiti, pa ne gradi se sreća na tuđoj nesreći. Zbog Andreane, dijete će mi ostati na ulici, ta je spremna na sve. Kači svuda slike sa mojim mužem, provode se, dok sam ja na ulici sa djetetom koje ide u školu. Ona me je istog trenutka blokirala na Instagramu, a Marko me ne zove ni da pita kako je dijete. Pa, kako da se ne brinem šta će biti sa nama dvjema, kada mi se niko ne javlja, ni ona, ni on. Moj muž me ne pita ima li dijete šta da jede, pije, kako ona podnosi sve ovo… Ostavio nas je same, i potpuno se okrenuo ka Andreani – priča Marina prenosi “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh