Estrada

Milan Stanković se ŽESTOKO POSVAĐAO sa Kijom Kockar! Pale teške uvrede, a onda je napustio studio

Srbijanski pjevač potvrdio da je došlo do sukoba.

Kija Kockar - Screenshot/Instagram

Pjevač Milan Stanković prije tri dana napustio je snimanje šoua ‘Pinkove zvezdice – All Stars’, i to nakon verbalnog okršaja sa Kijom Kockar, kojoj je u jednom trenutku poručio: “Nije ti ovo ‘Zadruga’.”

Naime, Milanu Stankoviću su zasmetali komentari Kije Kockar, pa ju je obasuo brojnim uvredama, na šta mu ona nije ostala dužna, zbog čega je napustio snimanje. U toku komentarisanja takmičara Kristina je iznosila svoj stav koji se Stankoviću nije nimalo dopao, pa joj je poručio da prestane da glumi zvijezdu, na šta mu je ona žestoko odgovorila i prozvala ko je on da joj bilo šta priča, piše “Blic“.

Nakon toga uslijedila je žestoka rasprava između njih dvoje, te je Milan ustao iz stolice i otišao sa snimanja.

– Milanu je već neko vrijeme dosta Kijinog ponašanja, ali nikome nije jasno šta njemu tačno smeta. Samo je u jednom trenutku počeo da se primijećuje animozitet između njih dvoje, a sve je eskaliralo prije tri dana na snimanju ‘Pinkovih zvezdica’ – navodi izvor koji se našao na snimanju, i objašnjava kako je došlo do sukoba:

– Milanu je smetao stav koji je u tom trenutku Kija iznijela i odlučio je da joj više ne šuti. Jasno joj je poručio da ne može sebi da daje za pravo da se ponaša tako i da ovdje nema mesta sujeti. Njih dvoje su se žestoko sukobili i iznijeli niz uvreda na račun jedno drugog. Milan je u jednom trenutku Kiji bijesno rekao: “Nije ti ovo ‘Zadruga'” – objašnjava izvor.

Međutim ni Kockareva nije ostala dužna Stankoviću, pa mu je uzvratila psovkama i prozvala ga da on nema pravo ništa da joj priča, što je dodatno iznerviralo pjevača – toliko da je ustao iz svoje stolice i napustio snimanje.

– Milan je toliko bio ljut i bijesan, da je čak razmišljao da više ne bude dio ‘Pinkovih zvezdica’. Izašao je sa snimanja i poručio produkciji da neće biti dio šoua zbog ovakvog ponašanja. Posebno ga je iznerviralo što je Kockareva toliko glumila zvijezdu prema njemu, a on je bio jedan od rijetkih koji ju je podržao kada je tek krenula sa pjevačkom karijerom – navodi izvor blizak pjevaču.

Ipak nakon dužeg ubjeđivanja produkcija je jedva uspjela da vrati Stankovića u stolicu žirija i snimanje je nastavljeno. Iako su Kija i Milan i dalje bili u svađi, oboje su odradili profesionalno posao do kraja, a nakon završetka snimanja svako se okrenuo na svoju stranu.

Ovim povodom Kija je kratko rekla:

Nemam komentar.

Milan Stanković je potvrdio da je došlo do sukoba.

U tom trenutku je to bio jedini način da prekinem sa pretvaranjem dječjeg šoua u nešto čemu tu nije mjesto. Tu ne smije biti mjesta sujeti.

Prije ovoga pjevači su bili u i te kako dobrim odnosima, a Milan je prvi od kolega pružio podršku Kiji za učešće u ‘Pinkovim zvezdicama’, što ih je dodatno spojilo. Nakon toga njih dvoje su se posjećivali i na nastupima, a jedno vrijeme se spekulisalo i da su zajedno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh