Estrada

Ne ide sve po planu: Darko i Ana su riješili pitanje starateljstva, svadba sa Marinom se odlaže!

Iako će postati otac u junu, ipak će vjenčanje odložiti!

Darko Lazić i Marina Gagić - Glossy.espreso.rs

Srbijanski pjevač Darko Lazić poslije teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedva preživio, potpuno je promijenio životne navike. Sretne vijesti da će mu vjerenica Marina Gagić roditi sina dale su mu još veću snagu da istraje u borbi za zdravlje.

Pošto je djevojku nedavno vjerio, pjevač je sve podredio opremanju kuće u dvorištu porodičnog imanja u Brestaču.

Kuću sam sagradio za Marinu i sebe, radovi su u toku, biće gotova do ljeta. Ja odavde ne mrdam. To mi je baza, tu je moj skromni dom, moj mir. Grad mi nije daleko. Roditelji će mi pomoći oko djeteta, ali i njeni roditelji“, rekao je Darko, koji će uskoro staviti tačku i na brak sa koleginicom Anom Sević sa kojom ima kćerku Lorenu.

Iako su se rastali još prije nekoliko godina, sve ovo vrijeme imali su problem o dogovaranju kome će pripasti starateljstvo i stan u kojem su živjeli. Zbog toga se pjevač nije ni oženio Marinom.

Radimo na razvodu, biće uskoro i to riješeno. Postigli smo dogovor o starateljstvu nad Lorenom, sve će to biti u redu“, istakao je Lazić, ali nije rekao kako će se o djevojčici starati jer ne želi da ometa proces. Zbog procesa razvoda koji se ne može završiti brzo, a Darko će već u junu postati otac, svadba sa Marinom će morati da sačeka. Biće sljedeće godine, piše “Glossy“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh