Estrada

RIJALITI JOJ JE PROMIJENIO ŽIVOT: Olja Bajrami priznala šta je uslijedilo po njenom napuštanju “Zadruge”

Pjevačica Olja Bajrami sinoć je podržala Gabrijelu Pejčev i Acu Živanovića na promociji njihovog spota za duetsku pjesmu ‘Ja te još uvek volim’. Bajramijeva nije skidala osmijeh s lica, a za svoje sjajno raspoloženje ima višestruke razloge.

Olja Bajrami - Expresstabloid.ba

Osjećam se jako dobro! Snimam album, za desetak dana izbacujem prvu pjesmu sa albuma, sa video spotom… Što se tiče mene, bavim se sobom, porodicom, karijerom – kaže bivša zadrugarka, kojoj pojedini učesnici ‘Zadruge’, uprkos svemu, nedostaju.

Pratim kada me zanima kako je Savo, kako je Zorica.. To je ono što me interesuje! Oni mi najviše nedostaju, i Aleksa – kaže Olja, koja ne krije sreću zbog svega što joj je učešće u ‘Zadruzi’ donijelo.

‘Zadruga’ mi je donijela super stvari – reklamu koju ne mogu da platim, da kupim… Ogroman marketing koji je išao u dobrobit moje karijere! Sada rezultat toga jeste da mogu da izbacim novi album i da mogu maksimalno da se posvetim karijeri – kaže pjevačica za “Pink“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh