Estrada

“NUDILA JE MOM DJETETU PSA, A ONDA MU JE UKRALA OCA!” – Šok ispovijest žene kojoj je Andreana Čekić preotela muža?! Ispričala sve do detalja

“Ja sam njoj napisala poruku, sve imam u svom telefonu. Pitala sam je: “Kako ti nije žao da djetetu uzimaš oca?!” ispričala je žena.

Andreana Čekić - Instagram

Andreana Čekić se 8. marta u Beogradu pojavila sa novim izabranikom Markom Miloševićem, a iako je djelovalo da je riječ o skladnoj vezi bez problema, istina je drugačija.

Naime, sada se oglasila supruga pomenutog Marka koja kaže da je Andreana kriva jer joj se raspao brak, te da joj je dijete ukazalo na to da je muž vara sa srbijanskom pjevačicom!

– Ja sam posumnjala da me muž vara jer mi je dijete sve to reklo! Andreana i on su išli zajedno kod njegovih roditelja u Kragujevac, a ja sam inače viđala i njihove zajedničke storije, ali su me oboje ubjeđivali da se sve i svašta priča, da nema šanse da će među njima nešto da bude, da se među poznatima svašta prepričava… – počela je M.M, žena Andreaninog dečka Marka Miloševića za “Scandal“.

– Ja sam bila na njenim nastupima, ona je sjedila pored mene i govorila mi kako me voli! I onda je odjednom on pred djetetom izjavio: “Jao, ja ne mogu više sa vama, ja idem!” Njegove stvari stoje po kući, a sve mi je bilo jasno kada sam vidjela njihovu sliku sa Đanijevog koncerta. Tek tog dana kada je ona postavila tu sliku, meni se upalila lampica i onda sam joj ostavila komentar ispod slike: “Lijepo ti stoji moj muž”, ali je taj komentar brzo izbrisan! On me je zvao da mi prijeti da to ne radim, ja sam ga pitala šta se dešava, a on je rekao: “Da, mi smo u vezi”. Oni su od 12. januara u zvaničnoj vezi – priča prevarena žena.

– On je živio sa mnom do prije deset dana, a njih dvoje rade zajedno od 1. septembra. Spremala sam proslavu za 21. jer je tada 10 godina zvaničnog braka! On se ni djetetu ne javlja. Ja sam njoj napisala poruku, sve imam u svom telefonu. Pitala sam je: “Kako ti nije žao da djetetu uzimaš oca?!” Ona je obećavala mom djetetu kuče da će, kao, da pokloni. Ne mogu da vjerujem da neko može da bude toliko dno. Htjeli su da pridobiju moje dijete poklonima jer znaju da ću se potruditi da dijete ne viđa ni nju, ni njega – objašnjava žena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh