Estrada

PRVI SNIMCI KARLEUŠE NAKON SAHRANE, IZBACUJE STVARI IZ KUĆE: Pokušala je sakriti lice, ALI SVI SU VIDJELI OVAJ DETALJ!

Jelena Karleuša još uvijek se ne oporavlja nakon smrti majke Divne, a veliku podršku joj pružaju suprug Duško Tošić i tetka Danijela Dmitrović.

Jelena Karleuša - Paparazzo lov

Jelena se povukla iz javnosti, a za to vrijeme sa suprugom planira preseljenje u vilu koju su njen suprug i ona kupili od fudbalske legende Dragana Stojkovića Piksija, piše “Novi“.

Osim selidbe, Jelena i Duško odlučili su da kćerkama Atini i Niki promijene školu, pa će djevojčice nastaviti obrazovanje u ustanovi koja je bliža njihovom novom domu.

Pogledajte šta je zabilježila ekipa emisije “Paparazzo lov” ispred njihove kuće:

Srbijanska pjevačica se, očigledno, i dalje osjeća veoma loše na šta ukazuju crne naočare i kapuljača kojom je pokrila glavu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh