Estrada

Ovo je posljednje viđeno: Jelena Karleuša nestala, od nje ni traga ni glasa

Srbijanska pjevačica se povukla iz javnog života.

Jelena Karleuša - Alo.rs

Pjevačica Jelena Karleuša je zbog svoje afere bila u žiži javnosti od početka ove godine, a nakon skandala koji ju je zadesio, nastavilo se smrću njene majke Divne Karleuše, piše “Avaz“.

Nakon što su isplivale njene privatne fotografije iz dopisivanja s fudbalerom Ognjenom Vranješom, Jelena sedmicama nije prestajala biti glavna tema svih naslovnih strana. Čak se špekuliralo i o razvodu od supruga Duška Tošića.

Međutim, taman kada se sve to privodilo kraju, Divna Karleuša, Jelenina majka, iznenada je preminula u nedjelju, 3. marta, što je bilo naročito ispraćeno u javnosti.

Jelenu je majčina smrt veoma pogodila, pa je odlučila da se povuče iz javnog života. Ovo je njena posljednja fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh