Estrada

Ono što je Lepa Brena rekla o Filipu Živojinoviću i njegovom sinu iznenadit će mnoge

Lepa Brena ne krije sreću što se njena porodica uvećala za jednog člana kada se Aleksandra Prijović porodila, a sada je istakla da ona nije postala baka, ali da bi i to voljela da doživi uskoro.

No image - Haber.ba

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović ostvarili su se u ulozi roditelja, a sin Aleksandar upotpunio je njihovu sreću kada je početkom mjeseca došao na svijet.

Lepa Brena otvorila je dušu povodom sretne vijesti.

Znala sam da će radosni događaj osvježiti moj emotivni život i da će sada sve krenuti u posebnom smjeru – započela je priču muzička zvijezda, pa rekla:

Ovo su, bez sumnje, neki od najljepših trenutaka u životu.

Brena, međutim, ne voli da je nazivaju Aleksandrovom bakom, jer on ima dvije koje su non-stop tu za njega.

Njihove majke su bake, a pošto sam ja Filipova maćeha, za sebe kažem da sam, u stvari, supruga od dede – kazala je Brena u svom stilu.

Aleksandra je prelijepa mama, a Filip je pokazao da je pravi tata, koji brine o svojoj porodici – zaključila je Lepa Brena za “Hello“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh