Estrada

PET DANA VESELJA KOD ŽIVOJINOVIĆA: Stigao i kum

Miloš Teodosić i Filip Živojinović su slavili prinove.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - Espreso.rs

Filip Živojinović je rođenje svog sina slavio pet dana zaredom, a uz njega su bili članovi porodice i prijatelji. Međutim, najveću podršku pružio mu je kum Miloš Teodosić koji je samo nekoliko sedmica ranije dobio kćerku Petru.

Slavlje povodom rođenja Aleksandra trajalo je danima, a sada je otkriveno i da su kumovi danima izlazili i slavili do jutarnjih sati.

– Miloš i Filip su dolazili nekoliko večeri zaredom i slavili što su dobili sina i kćerku – kaže izvor iz jednog beogradskog kluba, u kome su kumovi slavili do jutarnjih sati.

Dok su Jelisaveta i kćerka u Los Anđelesu, Teodosić vrijeme provodi u Srbiji, pa mu je druženje sa Filipom dobro došlo. Svakako je i novopečenom tati Živojinoviću, s obzirom da zbog obaveza nemaju puno vremena za druženje, piše “Express tabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh