Estrada

SRAM VAS BILO, KAKVI STE LJUDI! NE ŽELIM NIKOME OVO ŠTO SE MENI DEŠAVA: Zerina Hećo na rubu propasti, PROŽIVLJAVA PRAVI PAKAO u svom stanu!

Zerina Hećo preživljava pravi pakao u svom domu, a tešku situaciju joj otežavaju ljudi koji je povezuju sa nemoralnim radnjama i nedoličnim ponašanjem, što, kako ona tvrdi, nije istina.

Zerina

Izbačena rijaliti učesnica “Zadruge 2” ogalsila se putem svog Instagrama pa objasnila gde provodi vreme i kako joj teku dani dok čeka rezultate od lekara.

“Sram vas bilo, dok se ja borim i čekam rezultate za svoje stanje. Moje kretanje je klinika i stan! Sram vas bilo kakvi ste ljudi. Ne želim vam da preživljavate ovo što ja preživljavam, jer ću uvek ostati pre svega čovek”, napisala je Hećo, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh