Estrada

Doživjeli saobrćajnu nesreću, Jacquesov menadžer ogorčen na postupak policije

Muzičar Jacques Houdek u Zagrebu je sa svojim menadžerom i prijateljem Mihovilom Bekom doživio saobraćajnu nesreću, no reakcija policije ih je iznenadila

Jacques-Houdek-tportal

Na svu sreću muzičar i njegov mendažer i pjevač koji je vozio automobil nisu bili ozlijeđeni. No zbog toga što je drugi vozač koji je udario njihov automobil pobjegao s mjesta nesreće, morali su pozvati policiju radi sređivanja potrebne papirologije. Mihovil Bek je ogorčen postupkom policije, objavio ljutiti post na Facebooku.

DIJELITE SVI!!!Eto, to je naša prometna policija!!!Već sat i pol’ čekam da dođu na izvid nesreće, u centru Zagreba,…

Gepostet von Michael Beck am Donnerstag, 14. März 2019

‘Eto, to je naša prometna policija!!! Već sat i pol’ čekam da dođu na izvid nesreće, u centru Zagreba, jer je budala, koja me tresnula, pobjegla s mjesta nesreće! Najstražnije što se 4 puta (!!!) u ovih sat i pol’ nitko ne javi na 192!!! A sada sam dobio informaciju od policijskog službenika (koji je pritom potpuno nonšalantan) da ću vjerojatno čekati noćnu smjenu jer nema dovoljno patrola… Koga mi plaćamo!!! To je ‘organizacija’ posla i pomoć u nesreći?!?’, napisao je ogorčeni Mihovil na svom profilu, dodavši kako u nesreći nema ozlijeđenih.

Objavio je i fotografije na kojima se vidi automobil i trokut za slučaj opasnosti, ali i ispis poziva iz kojih je vidljivo kada je i koliko puta zvao policiju, prenosi tportal.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh