Estrada

OD TUGE ZA ŠABANOM ŠAULIĆEM preminuo i njegov brat: Evo šta ga je ubilo?!

Pjevač Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj 17. februara, a nakon nekoliko dana preminuo je i njegov brat, takođe pjevač, Muradif Demirović.

Šaban Šauilć - Kurir.rs

Naime, Hasan Dudić otkrio je da je i on teško podnio smrt Šabana Šaulića, a da je nakon vijesti da mu je i drugi rođak preminuo završio u bolnici, piše “Blic.rs“.

Kako Dudić tvrdi, pjevača Muradifa Demirovića u bilo je t o š t o nije mogao da podnese pogibiju “kralja narodne muzike” i činjenicu da nije mogao da ode na sahranu da se oprosti.

– U bolinici sam, pozlilo mi je od šoka i od stresa. Loše mi je, srce, glava, kičma, reuma i tuga. Moja 4 brata su umrla, ja ne znam kako to da podnesem, velika bol je zadesila porodicu. Najstariji brat Muradif Demirović je prvi od nas počeo da pjeva, on je umro od tuge za Šabanom. Bio je dugo bolestan i nije mogao na noge, imao je problem sa plućima. Pao je u tešku depresiju, teško mu je bilo baš i nije mogao da preboli što mu je brat preminuo. Sekirao se danima što nije mogao da ode Šabanu na sahranu, pričao je: “Srce će mi pući od tuge”. Tako je i bilo, u nedjelju je umro – tužan je Hasan


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh