Estrada

LUKAS ZA SEBE KAŽE DA JE PRAVI MUŠKARAC: Aca objasnio zašto je to ISTINA, a onda progovorio o LJUBAVNOM ŽIVOTU!

Aca Lukas je miljenik mnogh žena, pa često dobija komplimente da što je stariji izgleda sve bolje, a sada je objasnio zašto je tako.

Aca Lukas - SrbijaDanas.com

“Zato što sam pravi muškarac. Jedino pravi muškarci što su stariji bolji su frajeri. Jao, kada vidim kako sam izgledao prije 20 godina. Od onoga ne može da se izgleda lošije”, rekao je Lukas.

Srbijanski pjevač trenutno nema emotivnu partnerku, ali je sretan, jer ima četvoro djece i unuku. Kako kaže Lukas, sa emocijama je na nultoj tački, a sam sebe umije da usreći. On je otkrio da je počeo da razmišlja o kupovini stanova od kako je dobio djecu, ali da još nije ništa kupio.

Lukas se prisjetio i kolege Šabana Šaulića, koji je nedavno preminuo poslije saobraćajne nesreće.

“Šabana mi je jako žao, mi smo se znali 25 godina. Nismo prijatelji koji su dolazili na slave, ali smo prijatelji iz kafane i to je pravo prijateljstvo. Znam čovjeka iz najboljih stanja i izdanja. To je bio mnogo dobar čovjek i gospodin i najbolji pjevač na ovim prostorima, boem i duša od čovjeka. Za 25 godina nikad nisam video da je ljut, niti je ružnu riječ rekao. Jako sam nesretan zbog ovoga što se dogodilo”, izjavio je Aca, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh