Estrada

SVE SE RASPADA: Severina niže skandale, prvo se žestoko posvađala SA NJIM, a onda je nastao novi RASKOL

Severinu Kojić već danima prate skandali zbog radikalnih poteza koje je povukla u karijeri. Prvo je prekinula saradnju sa menadžerom Tomicom Petrovićem, a kako saznaje “Blic”, sada je došlo do novog rascjepa.

Severina Kojić - Blogspot.com

Kako saznajemo, osim Tomice Petrovića, Severina je otpustila i dvojicu dugogodišnjih saradnika koji su brinuli o njenoj karijeri, a iako smo pokušali da stupimo u kontakt sa njima, oni nam se od juče ne javljaju na telefon.

Nova informacija o kojoj se priča po gradskim kuloradima je i da će cjelokupnu Severininu karijeru, uključujući menadžersku i PR poziciju, od sada voditi njen suprug, Igor Kojić.

– Severina je napravila radikalne poteze u karijeri. Isprva je otpustila Tomicu Petrovića sa kojim je sarađivala 17 godina, a potom je otpustila i dvoje ljudi iz tima – kaže izvor za “Blic“.

A ako je vjerovati spekulacijama, njenu karijeru će sada voditi isključivo njen suprug.

Podsjećamo, hrvatski “Jutarnji list” je pisao da su pjevačicin menadžer Tomica Petrović i Severina stavili tačku na svoj odnos nakon svađe tokom koje su, kako su naveli hrvatski mediji, razmjenili teške riječi i optužbe.

Prema jednoj verziji priče, Petrović je otkazao dalju saradnju pjevačici, a prema drugoj ona je njemu rekla da više nemaju šta da rade zajedno i svoju odluku je navodno saopštila bliskim ljudima 3. marta.

“Blic” je tada pokušao da stupi u kontakt sa Tomicom Petrovićem, međutim on je bio nedostupan za komentar.

Tomica Petrović od 2002. godine bio je Severinina desna ruka, a ona je prije nekoliko godina rekla:

– Kada izgubite čovjeka koji ničega nije vrijedan, pa ni razočaranja, nije vam toliko teško. Kada izgubite čovjeka koji vas je volio, a vi zabrljate, to je najgore. Na primjer, da mi moj Tomica, prekrasan čovjek, kaže zbogom, bila bih očajna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh