Estrada

Lepa Brena ZAJECALA i napustila emisiju, a Saša Popović je rekao samo ovo!

Divna Karleuša preminula je u nedjelju 3. marta u svom stanu. Smrt novinarke i radio voditeljice pogodila je čitavu estradu, a mnogi još uvijek ne mogu da dođu sebi zbog njene iznenadne smrti.

No image - Haber.ba

Jedna od njih je i Lepa Brena koja nije uspjela da zadrži suze u emisiji “Zvezde Granda – Specijal”.

Saša Popović na početku emisije izjavio je saučešće porodici Karleuša, a zatim je pušten emotivni snimak o Divni Karleuši dok se u pozadini čula Brenina numera “Ja nemam drugi dom”, prenosi Alo.

Brenu je to veoma pogodilo, pa je zaplakala i napustila emisiju kako bi se smirila. Nakon što se Brena vratila, Saša Popović je rekao:

“Ja znam jednu stvar Breno. Brenu je ovo mnogo pogodilo… Da je Divna živa ili da može nešto da nam kaže sa onog svijeta, rekla bi: “Sale, nemojte da tugujete, raspalite veselo, ja sam uvijek voljela muziku, uvijek sam voljela pjevače, podržavala sam sve vas. Hvala ti Divna na svemu”.

Trenutak kada je pušten snimak Divne Karleuše pogledajte na snimku ispod od 8:30


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh