Estrada

MOMCI “UBIŠE” PARE: Polumenta iskeširao bogatstvo za Jalinu i Bubinu pjesmu

Poznati crnogorski pjevač Šako Polumenta objavio je spot za novu pjesmu “Baci me” u saradnji sa Jalom Bratom i Bubom Corellijem, a Polumentu je saradnja s popularnim dvojcem koštala 30.000 eura. Kako izvor blizak pjevaču kaže, ni sam Šako nije mogao da nasluti da će za pjesmu i spot na kraju morati da iskešira kao za projsečan stan.

Sasa - Screenshot

– Otkako su se Jala i Buba pojavili, njihov muzički pravac se mnogo dopao Šaki. Još prije dvije godine raspitivao se o mogućoj saradnji, ali tek mu se nedavno, kada je riješio da na ljeto izda album, otvorila i ta mogućnost. Znao je koliko Jala i Buba naplaćuju svojim kolegama i nije ga iznenadila cijena koju su tražili za produkciju i pjesmu. Brzo su se dogovorili, a Šako je preračunao da će ukupno ulaganje u pjesmu biti u granicama normale, te da će se uklopiti u budžet koji je izdvojio. Ranije je izdvajao do 25.000 eura i preko te cifre nije htio da ide – kaže izvor i otkriva da su reperi zahtijevali da se u spot ulože ogromne pare, piše “Alo“.

Iako je prvobitno planirano da se spot snimi u Beogradu i Crnoj Gori, oni su imali svoje zamisli. U toku sastanka sa Šakom, Buba i Jala su insistirali da spot mora da izgleda svjetski, budući da su mu napisali pjesmu od 15.000 eura i objasnili su mu da je pametno da uloži ogromne pare i u ekranizaciju, kako bi sve imalo smisla. Daleko od toga da su ga uslovljavali da spot snimi u njihovoj produkciji, ali su željeli da osiguraju da će sve biti kako oni zamišljaju i rade godinama. Tada je Šako, uz sugestiju repera, odlučio da spot snimi u Švicarskoj, ali i da okupi snimateljsku ekipu Harisa Dubice, jednog od najskupljih domaćih producenata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh