Estrada

“Ta djevojka je toliko nebitna”: Nastavlja se rat Kije i Edite, a sve je počelo zbog perike

Netrpeljivost između Kristine Kockar i Edite Aradinović ne stišava se, a nova Kijina izjava sigurno se nimalo neće dopasti njenoj kolegici!

Edita Aradinović i Kija Kockar - Expresstabloid.ba

Naime, kako Kristina kaže, Edita je ne zanima, i veliko je pitanje kako bi reagovala kada bi je srela.

Edita je nebitna, ne zanima me ta djevojka uopšte. Nije mi bitna! Ne znam da li je ljubomorna na mene pošto ja radim sa ekipom iz FM pleja, ali ja se u njihov taj odnos nisam miješala, niti ću. Edita me toliko ne interesuje da je pitanje da li bi joj se uopšte javila ako je sretnem – rekla je Kija u razgovoru za “Svet“.

Podsjetimo, javne prozivke između dvije djevojke počele su onda kada je Kija objavila slike sa crvenom perikom koju je Edita nosila na snimanju spota za duet ‘Blud i nemoral’.

Bila ova perika nekad dobar fazon… Dok nije prestala da bude – napisala je Edita kada je vidjela da Kija nosi istu periku koju je ona nosila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh