Estrada

TUŽNA, SKRIVENA, SA POSVETOM: Divna je do posljednjeg trenutka nosila jednu stvar na ruci!

Majka poznate srbijanske pjevačice Jelene Karleuše, slavna radijska voditeljica Divna Karleuša preminula je tačno prije sedam dana u svom domu u Beogradu nakon borbe sa opakom bolešću…

Jelena i Divna Karleuša - Glossy

Divna je iza sebe ostavila neutješnu kćerku Jelenu, unuke Atinu i Niku, sestru Danijelu, zeta Duška Tošića… Ova tužna vijest pogodila je i mnoge koji su poznavali Divnu, a za nju je svako od njih imao samo riječi hvale, piše “Srbija Danas“.

Jelena je teško podnijela majčinu smrt, a na sahrani se pojavila skrhana od tuge i bola i ošišana do glave. Koliko su se voljele govore fotografije i poruke koje su stalno slale jedna drugoj. Cijeli Divnin profil pun je Jeleninih slika, a svoju kćerku sa sobom je nosila i na svojoj ruci.

Divna je na tetoviranje jednom prilikom otišla sa svojim zetom Duškom, kada je na lijevoj ruci urezala čak pet imena, a osim imena svoje dvije unuke, stavila je i imena svoje kćerke Jelene, sestre Danijele i sestrića Marka. Duško je tada istetovirao imena svojih mezimica.

Tetovaže – Pink.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh