Estrada

KARLEUŠA ODBIJA HRANU, VODU I POMOĆ PSIHIJATRA: Jelena proživljava pakao zbog smrti majke! Upala u TEŠKU DEPRESIJU

Bol ne prestaje!

Jelena Karleuša - Kurir.rs

Jelena Karleuša je u teškom psihičkom stanju od kada joj je majka Divna umrla. Njeni prijatelji se ne odvajaju od nje i na sve načine se trude da joj pomognu, ali ona odbija svaku vrstu pomoći.

Jelena ne želi pomoć psihijatra, iako smo pokušali na sve načine da je ubijedimo da ode. Ne želi ni sa kim da razgovara i odbija da jede, pije… Uzima samo lijekove za smirenje kada je tuga slomi i suze presuše“, kaže izvor blizak srbijanskoj pjevačici za “Alo!“.

Kada je Jelena došla iz Austrije, čim je saznala da joj je majka umrla nije mogla da se nosi sa bolom koji je osjećala, pa je samoj sebi odsjekla kosu.

U tom momentu imala je svoju kosu, ali i nadogradnju. Od neizmjerne boli koju je osjećala, utroba joj se kidala pa je počela da čupa kosu sa glave. Na kraju je uzela makaze i odsjekla je skroz. Poslije je došla Jelenina frizerka kako bi popravila i koliko toliko joj oblikovala frizuru“.

Najveći problem je kako kažu pjevačicini prijatelji to što ne mogu da dopru do nje.

Jelena je zaćutala. Samo gleda u jednu tačku, plače, doziva majku i to je sve. Nas, njene prijatelje, ne vidi. Na telefon se ne javlja, ne čita poruke… Teško nam je da je gledamo u tom stanju jer to nije ona naša Jelena koja je bila jaka za sve nas. Do posljednjeg dana bila je jaka i vezana za majku.

Jelenini poznanici kažu da je ovakvu nikada nisu vidjeli i plaše se da će je ova tuga potpuno slomiti i uzeti pod svoje, piše “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh