Estrada

ISPLIVALO U JAVNOST: POZNATI DETALJI DIVNINOG TESTAMENTA! JELENE KARLEUŠE NEMA NIGDJE, A EVO KO ĆE NASLIJEDITI SVU IMOVINU?!

Smrt Divne Karleuše potresla je čitav region. Njena kćerka jedinica Jelena Karleuša danima je neutješna od kad je saznala da joj je majka preminula.

Jelena Karleuša - Kurir.rs

Kako je portal “Alo!” saznao, uskoro bi trebalo da se rasporedi Divnino nasljedstvo.

Divna Karleuša nema puno imovine na svoje ime, ali za sada je poznata samo kuća na sprat u kojoj je živjela tokom života. Ona je upravo tu kuću poželjela da ostavi unukama Atini i Niki Tošić. Još uvijek se ne zna tačno kome će pripasti kuća, ali dok je bila živa stalno je pričala kako želi da njene unuke budu nasljednice, jer je bila vezana za njih – započinje priču dobro obaviješten izvor i dodaje:

Smatrala je da su Jelena i Duško sebe dovoljno obezbjedili za čitav život, te njima u materijalnom smislu ništa ne bi bilo potrebno. Kada se otvori testament, vidjet ćemo kome će na kraju pripasti nasljedstvo – zaključio je izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh