Estrada

“IMALA 120 KILA, A KOŠTALA ME JE KARIJERE”: Zorica Marković oplela po Vesni Zmijanac

Zorica Marković u svađi je s Vesnom Zmijanac.

Vesna Zmijanac i Zorica Marković - Stars

Nekada su ove srbijanske pjevačice bile velike prijateljice, međutim, prijateljstvo je puklo pa sada Zorica blati Vesnu na sva usta.

Ona je ispred televizijskih kamera u rijalitiju ispričala kako joj je Vesna zabila ‘nož u leđa’ iako je nekada imala čast da pjeva u njenoj kafani.

“Ja sam trideset i kusur godina Vesni Zmijanac prijatelj, a ona je meni čekala i najmanju sitnicu da mi ga… Što javno, što ispod žita, da ti ne pričam, to je mene koštalo i para i karijere. Ona je bila zaboravljena žena sa 120 kilograma, ja sam je dovela kod mene u restoran i rekla da nastupa svakog četvrtka. Sve je to bilo lijepo, ona je zaradila 120 hiljada eura u mojoj kafani, lijepo je i meni bilo”, navela je Markovićeva, piše “Express tabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh