Estrada

KARLEUŠA SE VRAĆA NA SCENU BRŽE NEGO ŠTO JE BILO KO POMISLIO: Smrt majke Divne ju je dotukla, a evo zbog čega će pokušati da STANE NA NOGE!

Jelena Karleuša je skrhana zbog smrti majke Divne Karleuše, zbog čega je otkazala nastupe, ali se na scenu vraća brže nego što su drugi mislili.

Jelena Karleuša - Blic.rs

Nezvanična saznanja su da će se Jelena pojaviti na snimanju “Zvezda Granda” u roku od nedelju dana, iako se i dalje ne oseća dobro zbog tragedije koja ju je zadesila, piše “Kurir“.

“Karleuša je veliki profesionalac u svom poslu i svesna je ako se u ovom velikom bolu povuče sa scene na duži period da će stalno patiti. Potrebno joj je društvo u ovoj teškoj situaciji, jer samoća može da izazove depresiju. Treba joj nešto da joj skrene misli sa velike tragedije, te će čim stane na noge pokušati što pre da se vrati u muzičko takmičenje “Zvezde Granda”, kaže izvor koji navodi da se neće odmah početi sa nastupima.

Povodom ovih navoda, produkcija “Granda” se nije oglašavala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh