Estrada

IMPRESIVNA SVOTA: Koliko su Filip i Aleksandra izdvojili novca za porođaj na privatnoj klinici?

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović postali su roditelji dječaka, kojem su još ranije odabrali ime Aleksandar.

No image - Haber.ba

Srbijanska pjevačica se porodila carskim rezom, a beba je na rođenju imala 2.800 grama. Prijovićka je dobro podnijela porođaj.

Filip i Aleksandra su prvobitno planirali da se porođaj obavi u Americi, ali su zbog silnih komplikacija oko viza i ostalih zakonskih propisa odustali od toga. Na kraju su se odlučili za Beograd i jednu privatnu kliniku. Cijena koji su Živojinovići morali da plate iznosi oko 5.000 eura. Po izlasku s klinike pjevačici i njenom suprugu prva će u pomoć priteći Aleksandrina majka Borka, ali i članovi Filipove porodice koji žive u njihovom komšiluku – kaže izvor.

Filipova maćeha Lepa Brena nije skrivala radost zbog dolaska novog člana u njihovu porodicu.

Svi smo presretni. Čekali smo ga željno svaki dan – izjavila je Brena.

Živojinovići su od ranog jutra počeli sa slavljem povodom rođenja prvog unuka. Oni će, kako i dolikuje ovakvim sretnim momentima, organizovati i posebnu proslavu, na koju će pozvati svu rodbinu i prijatelje iz svijeta muzike, sporta, politike s kojima se godinama druže, piše “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh