Estrada

DAN PRED SMRT, DIVNI POZLILO: Hitna pomoć reagovala, a Jeleni to niko nije htio da kaže! Evo i zbog čega

Divna Karleuša preminula je u svom stanu u nedelju, 3. marta, nakon duge borbe sa opakom bolešću. Dan ranije, poznatoj radijskoj voditeljici stanje se znatno pogoršalo i Hitna pomoć morala je da reaguje. Kako se navodi, njena kćerka Jelena o tome nije bila obaviještena.

Jelena Karleuša - Alo.rs

Divni je pozlilo u subotu i već tada se javio strah od najgoreg. Hitna pomoć je došla i brzo reagovala, te su uspjeli da smire situaciju, a Jeleni nisu željeli ništa da javljaju jer je te večeri imala zakazan nastup u Austriji. Međutim, već sutradan oko podneva hitna pomoć nije mogla nikako da joj pomogne, već su samo mogli da konstatuju smrt. Strašno je ovo što se desilo“, izjavio je izvor blizak porodici.

Divna Karleuša sahranjena je danas, 6. marta, na Novom bežanijskom groblju. Jelena, koja je bila i te kako vezana za majku, preplakala je čitav dan i jedva se držala na nogama. Ljubila je i grlila kovčeg, dozivala je i jedva uspijevala da udahne vazduh. Najbliži su bili uz nju, da joj pomognu i budu joj podrška tokom ovog teškog perioda.

Otkako je saznala tužnu vijest, JK se u javnosti pojavila tek na komemorativnom skupu u Kamenoj sali Radio Beograda, ošišana na kratko i sa crnim velom preko lica, piše “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh