Estrada

ONA JE BILA U STRAŠNOM SUKOBU S DIVNOM KARLEUŠOM: “Žao mi je, neka počiva u miru”

Srbijanska rediteljka Jelena Golubović koju smo imali prilike da gledamo u velikom broju poznatih rijalitija, nije bila u dobrim odnosima sa, sada već pokojnom, Divnom Karleušom.

Divna Karleuša i Jelena Golubović - Srbija danas

Njih dvije su imale sukobe na Farmi zbog čega se Divna tada pokajala što je uopšte ušla u pomenuti rijaliti program.

Jelena kaže da joj je sada, kada je novinarka preminula, jako žao zbog svega:

Nas dvije smo imale ozbiljne sukobe na ‘Farmi’, ali smo uspjele da se poslije pomirimo u ‘Parovima’. Kupila me je kada mi je u ‘Parovima’ rekla da je mojim roditeljima sa radija puštala one pjesme koje su oni voljeli da slušaju dok igraju karte. Ona je znala iz kakve sam porodice i obje smo spustile loptu, prisjeća se Jelena.

Glumica priznaje da ju je rastužila vijest da je Divna preminula:

Žao mi je što je mlada otišla. Neka počiva u miru. I žao mi je svakog ko izgubi roditelja. To je neizreciva bol, te ovom prilikom upućujem saučešće Jeleni Karleuši, poručila je Golubovićeva, prenosi “Express tabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh