Estrada

“VOLIM TE, MAMA!” – JELENINO ZBOGOM MAJCI NATJERALO JE SVIMA SUZE NA OČI: Slomila se diva nad Divninim sandukom! Ovo su najtužnije slike sa sahrane čuvene voditeljice

Divna Karleuša, radijska voditeljica i majka srbijanske pjevačice Jelene Karleuše, sahranjena je danas na Novom bežanijskom groblju.

Jelena Karleuša - Kurir.rs

Divna je sahranjena uz pesme “Bila je tako lijepa” i “Tiho noći”, a počivat će pored fudbalera Gorana Bunjevčevića, koji je bio Tošićev veliki prijatelj.

Jelena Karleuša teško je podnijela majčinu smrt. Iako je u kapeli hrabro primala saučešče, kada je došao trenutak da se posljednji put oprosti od majke, koja je bila njen oslonac, pjevačica je pala preko kovčega sve vrijeme jecajući: “Mama, mama! Volim te, mama“.

Uz Jelenu su sve vreme bili suprug Duško, kao i njena tetka Danijela, koja je smogla snage i održala govor nad rakom.

Jeleni je posle sahrane pozlilo, zateturala se, ali ju je Duško uhvatio da ne padne. Dodao joj je flašicu vode i odmah su napustili groblje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh