Estrada

DIVNINOM BIVŠEM NIKO NIJE HTIO DA JAVI KAD JE SAHRANA: Gale u suzama ispričao kako je saznao za DIVNIN POGREB!

Velimir Mitrović Gale bio je sa Divnom Karleušom u vezi 17 godina, a sada je ispričao šta ga je najviše pogodilo, nakon što je saznao za njenu smrt.

Velimir Mitrović Gale i Divna Karleuša - Espreso.rs

Na Bežanijsko groblje, među prvima je stigao Velimir Mitrović Gale, Divnin bivši partner, kako bi izjavio saučešće ožalošćenima.

On je bio vidno uznemiren, a zatim je naočigled svih briznuo u plač. Za “Espreso” je uspio da kroz suze kaže i nekoliko rečenica:

Ne mogu da vjerujem da je otišla tako mlada, da za nju nije bilo još vremena. Nismo bili u kontaktu godinama, skoro deset godina, to je bila njena želja. Kad sam čuo da se ovo desilo, zvao sam njenu sestru, ali nije mi se javila, nije ni Dara Bubamara, pa sam na kraju dobio Marka, sestrinog sina. On mi je potvrdio i rekao kad je sahrana“, slomljen je i pomalo razočaran Gale.

Podsjetimo, Divna i Gale razišli su se kada je Jelena rodila kćerku Atinu. Navodno, u Galetu se tada probudio očinski instikt.

Gledao sam Jelenu kako raste, postaje ono što je danas, ali, kada se rodila Atina, u meni je nešto puklo. Poželio sam da i ja budem tata, a ne Atinin deda. Divna i ja smo se prijateljski razišli i prekinuli sve kontakte“, rekao je svojevremeno Mitrović.

Jelena Karleuša i Gale 2008. godine snimili su duet pod nazivom “Mani se”, a i Divna Karleuša je takođe svojevremeno pominjala Galeta u jednom intervjuu za medije:

Jelena je oduvijek bila pametna i znala je da mama ne može cijeli život da bude sama. Nije komentarisala našu vezu, ali je bila blagonaklona prema njemu. Nikada se nije vratila s puta, a da Galetu, baš kao i meni, nije donijela poklon. Čak je umijela da, kada se posvađamo, stane na njegovu stranu. Razišli smo se nakon sedamnaest godina kao prijatelji. Jednom sam probala brak, i drugi nisam željela. Kako sam bivala starija, sve sam više imala osjećaj da bih u braku bila sputana. Imala sam ja još finih veza, vrlo zabavnih i onih u kojima sam maksimalno uživala. Čak su nekad one kraće bile slađe od onih koje su se završavale ozbiljnim rastancima. Ne kažem da se neću opet zaljubiti jer je srce čudan organ, a tada uvijek oslabim i počinjem da se dotjerujem“, ispričala je Divna 2010. godine, piše “Espreso“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh