Estrada

Jelena Karleuša: “Moje srce je puklo, umrijeću za majkom!”

Jelena Karleuša totalno je slomljena nakon saznanja da je njena majka Divna Karleuša u nedjelju u popodnevnim satima izgubila bitku sa opakom bolešću.

Jelena Karleuša i Divna Karleuša - Instagram

Srbijansku pop divu je tragična vijest sačekala nakon povratka sa nastupa u Beču, a najtužniju vijest saopštili su joj tetka Danijela i prijatelji Zoran Birtašević i Jovana Dakić po povratku u porodičnu kuću. Nakon ovog saznanja Jelena je kolabirala.

“Prijatelji su se plašili da saopšte Jeleni u kolima vijest da je Divna preminula, nego su to učinili po povratku u stan, gdje ih je čekala Divnina rođena sestra Danijela, koja joj je to i saopštila. Jelena je od šoka vrisnula, nakon čega je izgubila svijest. Tada je Hitna pomoć prvi put reagovala i ukazala joj pomoć, ali se njeno stanje nije poboljšavalo ni nakon ukazane pomoći”, govori dobro obaviješten “Republike” i dodaje:

“Jelena je neutješna, sve vrijeme plače, nemoćna je da ustane i bukvalno je na sedativima. Odbija i hranu i vodu i samo ponavlja kako joj je srce puklo i kako će umrijeti za majkom. Krivi sebe što u posljednjim trenucima nije bila uz nju. Jednostavno ne želi da prihvati činjenicu da je više nema.”

Ova saznanja potvrdila je i Dara Bubamara, koja je u ovim teškim trenucima uz svoju drugaricu i pruža joj podršku kao i riječi utjehe:

“Moja Jelena je borac, ali se ja sada plašim za nju. Bila je jako vezana za majku i ne znam kako će njeno srce izdržati ovaj bol. To mi je i rekla kada sam joj izjavila saučešće. Ja sam prošla kroz istu životnu tragediju i tačno znam kako joj je. To je nenadoknadiv gubitak. Divna je bila divna žena, jaka, borac.”

Posljednji pozdrav Divni Karleuši prijatelji i rodbina uputiće u srijedu u 15.20 sati, kada je zakazana sahrana na beogradskom Novom Bežanijskom groblju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh