Estrada

Zerina Hećo se vratila u Sarajevo: Oglasila se, trenutno je na klinici

Zerina Hećo je naišla na osudu zbog šišanja, a odmah po odlasku iz Šimanovaca uputila se kod prijateljice u Beogradu gdje je prespavala. Sutradan je otišla u Sarajevo odakle je vjernim fanovima sada poslala poruku

Zerina

Bivša Zadrugarka Zerina Hećo napustila je preksinoć rijaliti. Malo prije toga Zerina je ošišala kosu i obrijala glavu pa je tako izazvala šokantne reakcije ukućana, piše “Blic.rs“.

Zbog nedoličnog ponašanja produkcija je nominovala Zerinu za izbacivanje iz šoua, a publika je poslušala molbu njene majke koja je apelovala da za njenu kćerku niku ne glasa kao bi uspjela da izađe iz rijalitija.

Zerina Hećo je naišla na osudu zbog šišanja, a odmah po odlasku iz Šimanovaca uputila se kod prijateljice u Beogradu gdje je prespavala. Sutradan je otišla u Sarajevo odakle je fanovima sada poslala poruku.

– Hvala vam svima na podršci, u Sarajevu sam, obavljam sve moguće pretrage na klinici – napisala je između ostalog Zerina Hećo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh