Estrada

“PONOSNO SI ŠETALA SA MNOM DOK SAM NOSIO ŽENSKU GARDEROBU”: Boki 13 otkrio NEPOZNATE DETALJE njegovog odnosa s Divnom

Šoumen iz Makedonije Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 bio je izuzetno blizak sa Divnom Karleušom, koja je u nedjelju, 3. marta u 61. godini izgubila bitku sa opakom bolešću.

Bojan Jovanovski, "Boki 13" - Svet.rs

Boki 13 teško je podnio vijest o smrti Divne Karleuše, a putem društvenih mreža još jednom se emotivnim riječima oprostio od nje.

“Dok sam nosio žensku majicu i suknju ti si ponosno hodala sa mnom u Beogradu, razveselila si me i pružila mi podršku, dok su se ostali smijali. Bila si mi kao druga majka, bila si sa mnom kad mi je bilo teško, kad mi je najviše trebalo! Bila si sa mnom i vjerovala u mene. Prva si me odvela u naš omiljeni restoran u Beogradu, nikada mi nisi dozvolila da platim račun za ručak ili večeru, bila si najopasnija žena koju sam ikada sreo. Bila si skromna i velika, imala si srce, srce velikog lava, imala si mudrost, imala si ljubav! Bila si jedinstvena, posebna i nepobjediva, bila si DIVNA! Srećom, imao sam takvu osobu u životu kao što si ti. Za mene ćeš uvek biti jedinstvena i nezaboravna Divna (najdivnija) Karleuša. Zbogom draga moja Divna. Divna i Jelena nisu bile samo majka i kćerka, bile su borci u borbi života. Počivaj u miru”, piše u objavi Bokija 13 koju prenosi “Espreso“.

Podsjetimo, Divna Kareluša preminula je nakon borbe sa opakom bolešću koja je trajala tri godine. Divna će biti sahranjena na beogradskom Novom bežanijskom groblju u srijedu, 6. marta u 15.20 sati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh