Estrada

NAKON HAOTIČNOG IZLASKA IZ “ZADRUGE”: Zerina traži periku da je kćerka može prepoznati

Sanela za kraj kaže da je očajna, ali dodaje da je sada najbitnija stvar da je kćerku izvela napolje, a tek poslije joj slijedi borba za njeno zdravlje koje je, očito, veoma narušeno u ovom rijalitiju.

No image - Haber.ba

Zerina Hećo sinoć je izbačena iz ‘Zadruge’!

Otkad se Zerina ošišala na ćelavo, mnogi njeni fanovi su apelovali da se Zerina što prije izvede iz rijalitija jer psihički više nije dobro. Čak je i Zerinina mama Sanela Mašić je apelovala na sve njene glasače da ne glasaju jer želi da Zerina pod hitno napusti imanje.

Zerina je u Zadruzi trpjela psihičko zlostavljanje, posebno od strane Lepog Miće koji joj je psovao mrtvog oca, što je dovelo do toga da šišanjem na ćelavo izrazi svoj bunt za sve ovo što ju je snašlo u rijalitiju.

Čak je osuđena i voditeljica Dušica Jakovljević koja je bila, kako kaže jedan od komentara na društvenim mrežama, zla i pristrasna. Zerinu su napali svim mogućim oružjima, nazivali su je ku*vom, izmišljali razne priče te se igrali sa životom i zdravljem jedne majke.

Po Zerinu su u Beograd stigli njena majka i prijatelj njihove familije menadžer Apko Vesnić. U kratkom razgovoru za “Express tabloid“, Zerinina majka Sanela kaže kako njena kćerka očajno izgleda. Izgubljeno!

Taj susret je bio strašan, ne mogu vam ga opisati. Ona je toliko mršava, odbija da jede. Sama je kost i koža. Užasno se brinem za njeno zdravlje. Nakon što je prespavala pričali smo o nekim lijepim temama, a one ružne ćemo ostaviti za kasnije. Nek se malo oporavi – rekla je Sanela zahvalivši se “Express” magazinu jer, kako reče, da nije bilo “Express” njena kćerka bi još uvijek bila zlostavljana u Zadruzi.

Za Sarajevo se vraćamo večeras i odmah ću je voditi ljekaru kako bi izvadila sve nalaze, jer ovo na šta sada liči je katastrofa. Isrpljena je, potištena, utučena. Trenutno pravimo periku kako bi Zerina mogla normalno izaći pred svoju kćerku, i da bi je ona mogla prepoznati – dodala je Sanela.

Sanela za kraj kaže da je očajna, ali dodaje da je sada najbitnija stvar da je kćerku izvela napolje, a tek poslije joj slijedi borba za njeno zdravlje koje je, očito, veoma narušeno u ovom rijalitiju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh