Estrada

Duško Tošić skrhan bolom zbog smrti Divne dolazi da bude uz suprugu Jelenu u teškim trenucima

Divna Karleuša, radijska voditeljica, preminula je u nedjelju u svom stanu poslije borbe sa opakom bolešću. Jelena je u tenutku majčine smrti bila na nastupu u Austriji, a kada joj je saopštena bolna vijest, srbijanskoj pjevačici je pozlilo.

Jelena Karleuša i Duško Tošić - Kurir.rs

Duško Tošić, Jelenin suprug, koji se nalazi u Kini već je krenuo za Srbiju. On je potresen odmah krenuo kako bi bio uz svoju suprugu u najtežim trenucima, prenosi “Alo!“.

Divna je veoma cijenila svoga zeta i često ga je hvalila. Kada mu je posljednji put čestitala rođendan, otkrila je kakav je Duško čovjek.

Najdraži moji! Duško, sretan rođendan, zdravlja i sreće! Divan čovjek, genijalan sportista, nježan otac i muž, sjajan zet. Sretno još 100 godina“, napisala je tada Divna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh