Estrada

LEPA LUKIĆ NE PRESTAJE DA PLAČE ZBOG SMRTI DIVNE KARLEUŠE: Bile su dobre prijateljice, a ovo je razlog zašto se nisu dugo čule!

Radio voditeljica Divna Karleuša preminula je u svom stanu u 61. godini, a njena kćerka Jelena bila je u Austriji i tragičnu vijest saznala je tek po povratku u Srbiju.

No image - Haber.ba

Mnoge je ova vijest pogodila, a Lepa Lukić, koja je sa Divnom zajedno bila u rijalitiju, kroz suze je poručila.

Tužne vijesti mi je danas javio Boki 13 i mnogo mi je teško. Nisam je dugo vidjela, znala sam da je žena bolesna i nisam željela da joj smetam i zapitkujem je. Sada mi je žao što je nisam pozvala. Družile smo se u rijalitiju i mnogo smo se lijepo slagale. Pokušavam da dobijem njenu porodicu da saznam kada je sahrana ali ne uspijevam. Svi su nedostupni, na fiksni se niko javlja. Mnogo mi je žao, ne mogu da se smirim čitav dan. Bila je divna osoba i dobar prijatelj, rijetko iskrena žena i žena borac“, kroz suze je poručila Lepa, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh