Estrada

Pitali su Gordanu za Šabanovu ljubavnicu, a onda je viknula: Zaledili su se kad su čuli njene riječi!

Ivona Negovanović Cuca posljednjih dana digla je veliku prašinu u medijima kada je odlučila da ispriča sve o odnosu koji je imala sa Šabanom. Pjevačica je otkrila kako su ona i Šaban bili u vezi više od 10 godina i da je on namjeravao zbog nje ostaviti Gocu.

Goca i Šaban Šaulić - E-turneja.com

2015. godine, kada su srbijanski mediji objavili video Šabana i Cuce, ali i najave razvoda od supruge Goce, Gordana je vidno iznervirana za srbijanske medije poručila kako je Šabanova nova ljubavnica za nju banalnost i da će se ona boriti za svog muža, piše “Informer“.

Ona je tada odlučila da pređe i preko snimka koji su objavljeni u emisiji “Paparazzo lov”, na kojima se vidi da se njen muž ljubi sa Cucom.

Ne želim da komentarišem banalnosti i primitivizam. To nikakao ne može da utiče na moj život i brak. Ma ona me uopšte ne zanima. Od razvoda nema ništa“, rekla je Goca za “Informer” i dodala, “Hoćete li mi se više skinuti sa grbače i vi i ona. Dosta mi je svega“, vikala je tada Gordana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh