Estrada

SVE SU ZNALI SVE O NJOJ, A OVO JE SAKRILA OD JAVNOSTI: Čovjek je skočio sa mosta, a reakcija Divne Karleuše mu je spasila život

Divna Karleuša, radijska voditeljica i majka srbijanske pop dive Jelene Karleuše, preminula je u nedelju poslije borbe sa teškom i opakom bolešću.

Divna Karleuša - Screenshot/Instagram

Divna Karleuša je oko 12.30, a ekipa Hitne pomoći došla je u Divnin dom, ali mogli su samo da konstatuju njenu smrt.

Ono što je javnosti malo poznato jeste da je prije više od deset godina Divna Karleuša zajedno sa svojim tadašnjim partnerom, pjevačem Galetom Mitrovićem, spasila život nepoznatom čovjeku.

Naime, jednom prilikom dok su se vozili automobilom, sa mosta ispod kog su prolazili skočio je muškarac i pao na njihov automobil. U trenutku oboje su ostali u šoku, a kako bi pomogli čovjeku koji je pokušao da izvrši saomoubistvo, odmah su ga istim automobilom prevezli u bolnicu.

Srećom, na vrijeme je došao u bolnicu i ljekari su uspijeli da čovjeku spase život. Mjesece kasnije proveo je u bolnici, a Divna i Gale bili su ponosni što su spasili jedan mladi život. Šesnaest godina je Gale proveo sa Jeleninom mamom Divnom, a Jelenu je pazio od njene četrnaeste godine… Ipak, Gale sa Divnom i Jelenom više nema nikakvog kontakta. Kada se rodila Jelenina kćerkica Atina, Divninoj i Galetovoj vezi došao je kraj, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh