Estrada

POZNATI GLUMAC OTKRIO: “Marilyn Monroe nije umrla od predoziranja, Kennedy je naručio njeno ubistvo! Htjeli su da je uhvate u “trojci” sa dva brata, a onda…”

Glumac Đani Ruso (75), poznat po ulozi Karla Ricija u filmu “Kum”, tvrdi da je imao aferu s holivudskom ljepoticom Marilyn Monroe kada je imao samo 16 godina i da upravo on zna kako je stvarno umrla.

Marilyn Monroe - Wikimediaorg

U memoarima piše o mnogim zanimljivim trenucima iz života, a osvrnuo se i na divu Marilyn Monroe.

Ruso tvrdi da ona nije umrla od predoziranja, kako je potvrdila i obdukcija, već da ju je ubio Robert F. Kennedy, brat ubijenog američkog predsednika Johna F. Kennedya, piše “Alo!“.

Ruso kaže da je Marilyn bila najbolja ljubavnica i da je htjela svima da udovolji. Navodno, sa njom je imao se*sualnu aferu kada je imao 16 godina, a ona 33. Samo tri dana prije njene smrti, Ruso se slikao sa glumicom, a iza kamere je bio mafijaški bos Sem Gjancana.

“Mafija je željela da uhvati Kennedyeve u trojci sa Merilin kako bi ucjenili predsjednika. Cilj im je bio da ga time ucjene kako bi pokrenuo invaziju na Kubu, jer bi se na taj način kontrola nad kockarnicama vratila mafiji”, kaže Ruso.

Ipak, plan se nikada nije ostvario jer se predsjednik nikada nije pojavio u odmaralištu gdje je trebalo da se nađu.

On tvrdi da iza Meriline smrti stoji Robert F. Kennedy.

“To je morao biti Robert. Niko drugi je ne bi ubio. Mafija to ne bi učinila. Svidjela im se. Bila je ona djevojka kojoj date nekoliko tableta, par pića i ona će se otići sa svakim”, rekao je Ruso. Glumac je siguran da je Robert htio da zataška ljubavnu i se*sualnu aferu s Johnom F. Kennedyjem.

“Čovjek poznat kao ‘Doktor’ poznati je ubica, ubrizgao joj je vazduh u venu. Umrla je od embolije, ali je mrtvozorniku izgledalo poput predoziranja drogom”, kaže.

“Merilin je saznala za akciju i zaprijetila mafijašima da će ih prijaviti medijima. Robert F. Kennedy je tada isplanirao njeno ubistvo”, zaključio je glumac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh