Estrada

Karleuša se slikala na groblju: Pojavila se sva u bijelom, ali svi su gledali u njeno lice, evo koga je sahranila!

Jelene Karleuše objavila sliku na Instagramu napravila je opšti haos na društvenim mrežama! U pitanju je slika na kojoj se Jelena nalazi na groblju, i to pored groba na kojem piše ni manje ni više nego “estrada”, a koju je pjevačica objavila na svom storiju.

Jelena Karleuša - Srbija Danas

Obučena u bijelo od glave do pete, Jelena na grob spušta ružu i ima široki osmijeh na licu… A na sve to stoji njen komentar: “Novi album. Odbrojavanje”, piše “Novi.ba“.

Iako je slika, kao što je očigledno, montaža, mnogi su prokomentarisali kako je ovo što je Jelena učinila morbidno, dok su drugi bili oduševljeni njenom hrabrošću i time što je “sahranila estradu”. Kako god bilo, poznato je da JK nema dlake na jeziku, a da je još jednom uspjela svu pažnju da skrene na sebe, i te kako jeste.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh