Estrada

Evo koliko Karleuša zarađuje od nastupa

Jelena je ovaj “medijski linč”, kako ga ona naziva, riješila da iskoristi i sebi još više podigne cijenu!

Jelena Karleuša - Kurir.rs

Jelena Karleuša profitirala je nakon skandala u kom se nedavno našla, pa je za predstojeći nastup u Beogradu, koji će održati 13. marta u jednom klubu, tražila i dobila 25.000 eura!

S obzirom na to da se tokom protekla dva mjeseca našla u centru pažnje medija zbog navodne afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, potražnja za srbijanskom pjevačicom mnogo je veća i mnogi klubovi u dijaspori, ali i domaći lokali žele da ona zapjeva kod njih. Iako spada u najplaćenije pjevačice u Srbiji, Jelena je ovaj ‘medijski linč’, kako ga ona naziva, riješila da iskoristi i sebi još više podigne cijenu!

Razmišljala je da li će biti nekih neprijatnosti, zbog čega je tražila dodatne mjere obezbjeđenja i veću sumu nego inače – kaže za “Kurir” izvor blizak pjevačici i nastavlja:

Iako je cijena njenih nastupa u inostranstvu oko 20.000 eura, do sada je u Beogradu uzimala oko 14.000 eura. Kada je rekla da traži 25.000 eura, oni su bez pogovora pristali i prihvatili sve dodatne uslove – kaže izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh