Estrada

NAPUSTIO LIJEČENJE, A DOKTORI UPOZORAVAJU: “Lazić može ostati trajni invalid”

Pojavio se na koncertu Saše Matića gdje je čak i zapjevao, no u glasu se osjetila velika slabost.

Darko Lazić - Screenshot

Zdravstveno stanje Darka Lazića je trenutno zadovoljavajuće. No, prema riječima njegovog doktora, nedisciplinovani pacijent kakav je Lazić, napustio je liječenje sa dosta anomalija koje mogu biti vrlo opasne, čak postoji mogućnost da ostane trajni invalid.

Bilo kako bilo, Darko i dalje se nesavjesno prepušta derneku pa je tako i za Dan zaljubljenih sa svojom trudnom partnerkom Marinom otišao u Loznicu gdje je pjevao Saša Matić. Čak se u jednom trenu latio mikrofona i otpjevao Sašinu pjesmu ‘Neke ptice nikad ne polete’.

Naravno publika ga je dočekala aplauzom, no ono što je evidentno je slabost u njegovom doskorašnjem besprijekornom vokalu. Ostaje samo pitanje da li će Darko čekati alarm organizma ili će poslušati savjete doktora, piše “Express tabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh