Estrada

SRPSKA PJEVAČICA OPLJAČKANA U BEČU, A ONDA I U BEOGRADU: Napali je i čupali! JEZIVO!

Mia Borisavljević proživjela je dramu tokom snimanja spota u Austriji, a onda i po povratku u srpsku prijestonicu, kada su je tri nepoznata mladića ispratila do zgrade u kojoj živi a zatim i napala.

Mia Borisavljević - Express.hr

Međutim, ni najmanje se nisu nadali da će im uzvratiti udarac! Pošto ih je bukvalno locirala uz pomoć telefona koji su joj uzeli, vidjeli su se i na sudu, piše “Novi.ba“.

“Pratila su me tri momka od Ateljea 212 do kuće. Onda su ušli u moju zgradu, napali me i počupali. Najsmišnije je to da, kada me je napadač počupao za kosu, da mi je otpala nadogradnja i njemu je ostala u rukama, tako da se on više uplašio nego ja. Ja sam mu dala i pare i telefon. Poslije smo ih veoma brzo našli, jer je meni bio nov telefon, sačuvani su bili svi podaci i brzo smo ih locirali.

Sada mi je sve ovo smiješno, naravno tada nije bilo, ali kada se sjetim da mu je ostao umetak u ruci, on je bio više uplašen nego ja. Ja sam bila pribrana i dala im novčanik i pare. Oni su bili klinci, imali su 18, 19 godina kada smo se vidjeli na sudu. A za ovaj peh u Austriji, to je ipak naša greška, mi smo na ulici snimali spot. To je bilo u nekom ćošku i trebalo je neko da čuva te stvari.

Najbitnije je da tu nije bio pasoš i lična dokumenta, a uostalom, kradljivcima samo trebaju pare”, zaključila je pjevačica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh