Estrada

SVI SU ČULI ZA DŽEJEVU KĆERKU ANU, A PJEVAČ IMA I DRUGU MEZIMICU: Evo čime se Marija bavi i kako IZGLEDA!

Svima je poznato da Džej Ramadanovski ima ćerku Anu, s obzirom na to da se češće pojavljuje u javnosti jer je udata za pevača, ali malo ko je ubratio pažnju na njegovu drugu mezimicu.

Džej Ramadanovski - Kurir.rs

Ćerka poznatog pevača Marija Ramadanovski, izabrala je da završi školu za negu lepote, u čemu ju je otac podržao, a šminkala je mnoge poznate ličnosti, piše “Kurir.rs“.

Džejova naslednica je pre 2 godine za “Kurir” ispričala da je njen tata iz šale znao da kaže kako je lopov na njega.

“Znao je da kaže da sam kao mala krala novčanike. To su njegove fore. Navikla sam na svog oca, on je to što jeste. Duhovit je i nikada me nije učio da kradem, ali znao je da se našali na taj račun. Ponosna sam na njega jer me je izveo na pravi put. Uvek je bio tu za mene. Danas je ponosan što sam izrasla u odgovornu i ozbiljnu mladu ženu”, rekla je tada Marija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh