Estrada

Emina Jahović prozvala bivšeg: “Pošto Mustafa sad ima djevojku, neko mora da se brine o djeci”

Pop pjevačica Emina Jahović nedavno je za medije priznala da je sama i da je prekinula vezu sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom, a sada je otkrila da je razlog tome što njen bivši suprug Mustafa Sandal ima novu ljubav!

Emina Jahović - Instagram

Naime, pjevačica je objasnila da su joj sada djeca prioritet, te i da mora da bude uz njih jer Mustafa ima novu djevojku, sa kojom provodi mnogo vremena, pa strahuje da njeni nasljednici Javuz i Jaman zbog toga ne ispaštaju.

Sada sam jedino sretna u ljubavi zato što stvarno volim svoju djecu. Što se tiče privatne ljubavi, nemam nikoga pored sebe u ovom trenutku, tako da sam potpuno sama. Bila sam u vezi, ali sam na to stavila tačku. Ta veza je pretrpila mnogo medijskog pritiska i donekle je moralo ovako da bude. Sada moram da se posvetim kozmetici i svojoj djeci najviše. Nemam vremena za mnogo ljubavi jer moram da radim – rekla je pjevačica, a potom pomenula svog bivšeg supruga i otkrila da on trenutno uživa pored nove djevojke.

Ne možemo i Mustafa i ja da ne radimo. Pošto je i on sada u nekoj ljubavnoj vezi, neko mora da se bavi nekim drugim stvarima, da radi i da brine o djeci, tako da sam to na kraju morala da budem ja. U vezu sa Sadetinom sam ušla strmoglavo poslije veze od 14 godina, koliko sam provela sa Mustafom. Već sam govorila da su veze poslije razvoda kratke i da lako pucaju – rekla je Jahovićka za “Srpski telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh